Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

node

LAKSEHYTTE

Rett ved fjorden, omgitt av uforstyrret ro og med en fantastisk utsikt, kan opptil 7 personer slappe av fra hverdagen og oppleve eventyr.
Denne rene og koselige hytta tilbyr alt for en uforglemmelig ferie. Komfortable senger, massasjedusj, gulvvarme, pålitelig internett og et fullt utstyrt kjøkken (tekoker, kaffetrakter, mikser, kjøleskap, komfyr, stekeovn og mikrobølgeovn) med et stort spisebord.

To soverom tilbyr nok plass for retrett. Ett rom har en dobbeltseng som kan deles opp i to enkeltsenger. I det andre rommet er det en køyeseng med madrassbredde 150cm under og 90cm over. På loftet er det to 75cm madrasser.

Fullt utstyrt for sportsfiskere, jegere og turgåere, tilbyr denne hytta et ideelt utgangspunkt. En sofakrok med to anti-stress lenestoler sørger for koselige timer eller avslappende kvelder med TV-titting.
For å være forberedt på alle eventualiteter er fryser, støvsuger, tørketrommel og skoblåser tilgjengelig for deg i det tilstøtende bygget.

Inkludert i prisen:
– rent sengetøy
– Ferske håndklær
– Kaffe, te, krydder og matoljer mm.
– Parkering foran hytta
– Toalettpapir
– Stearinlys for en hyggelig atmosfære
– Internett
– Apple TV, Chromecast og Telia-Box

Hva vi også tilbyr:
– Dagligvarehandel før ankomst
boblebad
– Etter avtale kan vi ta med middag til hytta
– Når det er mulig, imøtekommer vi individuelle behov, vennligst spør

På terrassen med hagemøbler, solsenger og peis kan du se hval og nordlys eller bare lytte til bruset fra elven som renner ut i havet rett ved hytta. Et spesielt øyeblikk er når solen går ned i horisonten i fjorden. Utrolig å oppleve alt dette i boblebadet.

Hytta har vi kalt Salmon Hut, for fra setet kan du se laks og ørret på vei for å gyte i lakseelvene Driva og Usma. Flere ville dyr kan sees spesielt i de tidlige morgentimene.

 

Varm velkomst!

PS: Laksehytta egner seg like godt for forbipasserende turister som for en kombinasjon av ferie og jobb.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn